8.12.2013

Concrete house in Sweden

Betoni, materiaalina niin karski mutta tässä toteutuksessa toimii!








Christmas Inspirations Scandinavian way, Enjoy

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja tässä inspiraatiota Joulu sisustukseen. Enjoy!
Innoituksen lähteet on haettu Tanskasta, Norjasta ja Ruotsista.












12.9.2013

Just stock it, Iittala Vakka box

If you want to stock something stylish this is one option. Hope you like it, like I did.







Vakka-säilytyslaatikko on valmistettu muotoon puristetusta vanerista, joka on aito ja perinteinen materiaali. Vakan suunnittelijat Klaus ja Elina Aalto inspiroituivat etenkin Baltiasta tutuista vanerimatkalaukuista ja halusivat tehdä esillä pidettävän säilytysesineen, joka ei liian tarkasti osoita käyttöä vaan taipuu moneen tarkoitukseen. Vakka-laatikot toimivat sisustuselementteinä ja huonekaluina, eikä niitä tarvitse piilottaa. Kannellinen Vakka on pinottava, ja niistä voi koota vaikka yöpöydän tai sivupöydän. Lastenhuoneessa Vakka säilöö vaikka lelut ja legot, eteisessä taas myssyt ja hanskat. Vakka on saatavilla myös värillisellä alaosalla, jolloin oikea laatikko on helppo löytää. Lakkapintainen koivuvaneri tummuu kauniisti ajan kuluessa. Valkoisissa Vakoissa on mattapinta. Vakka-säilytyslaatikot valmistetaan LK-Taivutteella Lahdessa.

    The Vakka storage box is made out of compressed plywood. The designers, Klaus and Elina Aalto, were inspired by the plywood suitcases particularly popular in Baltic countries. They wanted to create an aesthetically pleasing container that does not look too much like a container and lends itself for a variety of uses. Vakka is stackable, and it can function for instance as a night table. Vakka boxes are made in Lahti, Finland.

    26.8.2013

    Looking for lightning to our Show Room in helsinki







    Our Show room space has a industrial look.  I want to soften the look by soft toned forms in our lightning. Wondering should I spice it up with colors or just keep it simple. Stay toned which decision I made. 

    Products will be ordered through www.finnishdesignshop.fi